-----------¤-----------
Limon Soslu Tavuk :: 4 Kisilik
-----------¤-----------
 

Bizimbolge.com
Konsolosluk
Resim galerisi
Son güncelleme
:: 13.11.02 ::

:-: Reklam :-:
KemenS.design
Kerim KEMENCE
© 2004


 

Malzeme : 4 ad. Tavuk gögsü, 2 ad. Limon, 200 gr. Krema, 40 gr. Tane karabiber, 200 gr. Dil peyniri, 50 gr. Tereyagi, 1 çorba kasigi konyak, tuz.


Tarif :Limon kabugu rendelenir . Karabiber ezilir. Tereyagi eritilip, limon kabuklari, konyak, krema, karabiber ilave edilip 5 dk. kaynatilir. Tavuk izgarada pisirilip üzerine hazirlanan limon sos dökülür. Daha sonra dil peyniri ilave edilip, firinda üzeri kizarana kadar pisirilir. Pilav veya sebze garni ile servis edilir.


www.bizimbolge.com :: Lyon bolgesinin internet sitesi
KemenS.design © 2004 :: kemence@rocketmail.com ::

-::- Reklam vermek icin, lütfen mail gönderin -::-

bize ulasmak icin lütfen formu doldurun :: buraya tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
:: cliquez ici
----------------¤
----------------