|
|
|
|
|
 |
Malzeme
: 4 ad. Tavuk gögsü, 2 ad. Limon, 200 gr.
Krema, 40 gr. Tane karabiber, 200 gr. Dil
peyniri, 50 gr. Tereyagi, 1 çorba kasigi konyak,
tuz.
|
Tarif
:Limon kabugu rendelenir . Karabiber ezilir. Tereyagi
eritilip, limon kabuklari, konyak, krema, karabiber
ilave edilip 5 dk. kaynatilir. Tavuk izgarada
pisirilip üzerine hazirlanan limon sos dökülür.
Daha sonra dil peyniri ilave edilip, firinda üzeri
kizarana kadar pisirilir. Pilav veya sebze garni
ile servis edilir.
|
|
|
|
|

www.bizimbolge.com
:: Lyon bolgesinin internet
sitesi
KemenS.design
© 2004
::
kemence@rocketmail.com
::
|
bize ulasmak icin lütfen formu doldurun
:: buraya
tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
::
cliquez ici
----------------¤----------------
|