|
|
|
|
|
 |
Malzeme
: 1 kg. Süt, 9 ad. Yumurta, 100 gr. Kakao,
250 gr. seker, az vanilya, 100 gr. kramel
için toz seker, 1/2limon.
|
Tarif
: Kramel için toz seker tavada 1/2 limon sikilarak
ateste kaynamasi saglanir. Krem kramel kaplarinin
altina bu seker dökülür. Süt kaynatilip, ilindirilir.
Yumurtalar kakao, seker ve vanilya ile ayri kapta
karistirilir. Soguyan süt ilave edilip, tekrar
karistirilir. Hazirlanan kramel kaplarina doldurulup,
bir tepsiye dizilerek, kaplarin yarisina gelecek
kadar. tepsiye su doldurulup normal hararetli
firinda 30 dk. pisirilir. Soguduktan sonra kaplardan
çikarip, krem santi ile servis yapilir.
|
|
|
|
|

www.bizimbolge.com
:: Lyon bolgesinin internet
sitesi
KemenS.design
© 2004
::
kemence@rocketmail.com
::
|
bize ulasmak icin lütfen formu doldurun
:: buraya
tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
::
cliquez ici
----------------¤----------------
|