-----------¤-----------
Çikolatali Tatli :: 4 Kisilik
-----------¤-----------
 

Bizimbolge.com
Konsolosluk
Resim galerisi
Son güncelleme
:: 13.11.02 ::

:-: Reklam :-:
KemenS.design
Kerim KEMENCE
© 2004


 

Malzeme : 600 gr. Pandispanya, 120 gr. Beyaz Çikolata, 40 gr. Tozseker, 11 ad. Yumurta sarisi, 55 gr. Toz vanilya, 48 gr. Süt kremasi, dekor için, Ahududu sos, portakal dilimi, Nane.


Tarif : Pandispanya pasta kalibinin altina ve etrafina konur. Beyaz çikolata eritilir. Yumurta sarisi ve toz seker mikserde çirpilir. Koyu bir kivama gelince beyaz çikolata ve vanilya katilip, beraber karistirilarak pasta kalibina dökülür. Üstü düzeltilip, derin dondurucuda sogutulur. Servis yapilirken ahududu sos ve portakal dilimi, nane ile dekore edilir.


www.bizimbolge.com :: Lyon bolgesinin internet sitesi
KemenS.design © 2004 :: kemence@rocketmail.com ::

-::- Reklam vermek icin, lütfen mail gönderin -::-

bize ulasmak icin lütfen formu doldurun :: buraya tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
:: cliquez ici
----------------¤
----------------