|
|
|
|
|
 |
Malzeme
: 600 gr. Pandispanya, 120 gr. Beyaz Çikolata,
40 gr. Tozseker, 11 ad. Yumurta sarisi, 55
gr. Toz vanilya, 48 gr. Süt kremasi, dekor
için, Ahududu sos, portakal dilimi, Nane.
|
Tarif
: Pandispanya pasta kalibinin altina ve etrafina
konur. Beyaz çikolata eritilir. Yumurta sarisi
ve toz seker mikserde çirpilir. Koyu bir kivama
gelince beyaz çikolata ve vanilya katilip, beraber
karistirilarak pasta kalibina dökülür. Üstü düzeltilip,
derin dondurucuda sogutulur. Servis yapilirken
ahududu sos ve portakal dilimi, nane ile dekore
edilir.
|
|
|
|
|

www.bizimbolge.com
:: Lyon bolgesinin internet
sitesi
KemenS.design
© 2004
::
kemence@rocketmail.com
::
|
bize ulasmak icin lütfen formu doldurun
:: buraya
tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
::
cliquez ici
----------------¤----------------
|