-----------¤-----------
Armut Tatlisi :: 4 kisilik
-----------¤-----------
 

Bizimbolge.com
Konsolosluk
Resim galerisi
Son güncelleme
:: 13.11.02 ::

:-: Reklam :-:
KemenS.design
Kerim KEMENCE
© 2004


 

Malzeme : 4 ad. Armut, 100 gr. Çikolata, 400 gr. Çay kremi, 100 gr. Frambuaz sos, 100 gr. Kayisi sos.

Surup : 1 lt. Su, 400 gr. Toz seker, 1/2Limon.


Tarif : Armutlar soyulup, içi oyulur. Surupta pisinceye kadar kaynatilir ve sogumaya birakilir. 100 gr. portakal suyu, 15 gr. kuru çay ile kaynatilip, süzülür ve sogumaya birakilir. Sonra 200 gr. krem patiseri ve 200 gr. krem santi ile karistirilip, hazirlanmis olan armutlarin içine doldurulur. Erimis olan çikolata sosu batirilip, frambuaz ve kayisi sos ile servis edilir.


www.bizimbolge.com :: Lyon bolgesinin internet sitesi
KemenS.design © 2004 :: kemence@rocketmail.com ::

-::- Reklam vermek icin, lütfen mail gönderin -::-

bize ulasmak icin lütfen formu doldurun :: buraya tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
:: cliquez ici
----------------¤
----------------