|
|
|
|
|
 |
Malzeme
: 4 ad. Armut, 100 gr. Çikolata, 400 gr. Çay
kremi, 100 gr. Frambuaz sos, 100 gr. Kayisi
sos.
Surup : 1 lt. Su, 400 gr. Toz seker,
1/2Limon.
|
Tarif
: Armutlar soyulup, içi oyulur. Surupta pisinceye
kadar kaynatilir ve sogumaya birakilir. 100 gr.
portakal suyu, 15 gr. kuru çay ile kaynatilip,
süzülür ve sogumaya birakilir. Sonra 200 gr. krem
patiseri ve 200 gr. krem santi ile karistirilip,
hazirlanmis olan armutlarin içine doldurulur.
Erimis olan çikolata sosu batirilip, frambuaz
ve kayisi sos ile servis edilir.
|
|
|
|
|

www.bizimbolge.com
:: Lyon bolgesinin internet
sitesi
KemenS.design
© 2004
::
kemence@rocketmail.com
::
|
bize ulasmak icin lütfen formu doldurun
:: buraya
tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
::
cliquez ici
----------------¤----------------
|