|
|
|
|
|
 |
Malzeme:
2 ad. Göbek salata, 100 gr. taze fasulye,
2 ad. Havuç, 100 gr. kasar peyniri, 3 ad.
Yumurta, 1/2bag maydanoz, 1/2bag dereotu,
1/2bag roka, 2 ad. Domates, 2 ad. Salatalik,
50 gr. dolma zeytin,
Sos:50gr. zeytinyagi,10 gr. hardal,
20 gr. sirke,1ad. Haslanmis yumurta beyazi,
tuz.
|
Tarif
: Göbek salatalar dörde bölünüp tabaklara konur.
Havuç, taze fasulye ve yumurta haslanir, ince
dilimler halinde göbeklerin kenarlarina dizilir.
Üzerine yumurta, kasar peyniri, dereotu, maydanoz,
roka, dolma zeytin ve domates dekore edilir. Sos
malzemeleri birlikte karistirilip, üzerine dökülür.
|
|
|
|
|

www.bizimbolge.com
:: Lyon bolgesinin internet
sitesi
KemenS.design
© 2004
::
kemence@rocketmail.com
::
|
bize ulasmak icin lütfen formu doldurun
:: buraya
tiklayin
pour tout contact, merci de remplir le formulaire
::
cliquez ici
----------------¤----------------
|